Thursday, January 2, 2014

Tuesday, December 31, 2013

Wednesday, December 4, 2013

Stock Terbaru Baju Band di www.borongtshirt.com

Stock Terbaru Baju Band / Music

Salam semua peminat dan peniaga t-shirt.
Sila ke website kami di www.borongtshirt.com untuk design baru dan re-stock hot selling design.

Disini saya ingin menjelaskan bahawa anda boleh membeli secara retail (runcit) @ beli 1-2 helai untuk pakai sendiri pun boleh. Harga untuk Borong dan retail adalah berbeza. Harga yang dipaparkan diwebsite adalah harga retail. Harga borong hanya boleh dilihat apabila anda login akaun borong anda.
Ramai yang keliru sebab nama web kami borong tshirt, jadi ramai customer yang berpendapat kami menjual secara borong sahaja. Semua tshirt dalam website adalah ready stock, anda boleh check size yang ada diwebsite..

Sila mesej,PM,Whatapps admin borongtshirt sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan.

Terima Kasih atas sokongan anda pada www.borongtshirt.com.
Daftar percuma di website kami.

Aiza@borongtshirt

Saturday, November 9, 2013

Beli T-Shirt Secara Online -www.borongtshirt.com

www.borongtshirt.com




Kepada Pelanggan yang dihormati,



Website www.borongtshirt.com telah siap anda boleh membuat pembelian sekarang.
Semua produk yang diiklankan diwebsite www.borongtshirt.com adalah "ready stock".

Sila register sebagai ahli disini.

Pastikan anda baca FAQ jika anda mempunyai sebarang pertanyaan. Anda boleh juga menghubungi admin jika mempunyai sebarang pertanyaan mengenai pembelian.

Pembelian borong dan runcit boleh dibuat secara online sekarang.
Hanya ahli yang register sebagai pemborong dapat melihat harga borong.
Sila mohon keahlian anda di "upagrade sebagai Borong selepas membuat pendaftaran.

Kami juga menawarkan Program Affiliates, dapatkan komisen apabila rakan-rakan anda membeli melalui link anda.
Register Affiliates

Terima Kasih

Saturday, October 26, 2013

Stock Hot rock Tshirt Design Baru October 2013

Salam 1 Malaysia!,

Kepada semua pelanggan yang dihormati stock baru dah sampai.
Ada design baru yang belum penah ada kat kedai kami.
Sila datang ke kedai kami di Kenanga Wholesale City, KL. No Kedai 66, Tingkat 5.

Terima Kasih dan sila datang ke kedai kami.



Friday, August 16, 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Borong tshirt mengambil kesempatan ini mengucapkan SELAMAT HAR RAYA dan jutaan terima kasih kepada semua pelanggan yang menyokong kami selama ini.

Kepada yang menghantar sms/whatapps/email dan fb message saya memohon maaf jika terlewat atau tidak membalas mesej anda.
Kami mendapat banyak mesej pada bulan ramadhan dan ada yang terlepas pandang untuk dibalas.

Sekali lagi terima kasih kerana menyokong Borong tshirt.
Tidak kira anda pernah membeli produk kami atau tidak, jika anda melawat blog/web/fan page , anda telah menyokong kami :)

Monday, October 29, 2012

Teknik dan Tips Cetak T-shirt Sendiri

Assalamulaikum dan Salam Sejahtera,

Stock baru baju Rock Band dah sampai. Stock T-Shirt Motorsport pun ada stock kat kedai GM. Hari ni belum habis ambik gambar Tshirt band, ada keja kena buat kat internet so berhenti dan update blog sekejap. Kali ni ada 26 design t-shirt band yang kebanykkanya design yang belum penah ambil lagi.

Sebelum tu nak share satu eBOOK yang complete bagitau macamana nak cetak t-shirt sendiri. Kenapa pula nak share eBOOK ni? Sebab ramai customer saya selalu bertanya, borong tshirt tak buat perkhidmatan tshirt ker? Buat masa ni kami memang tak buat perkhidmatan ni tapi dalam masa akan datang kami akan buat t-shirt sendiri.






Ok, Nak cerita sikit pasal eBOOK ni, ada complete step dari A-Z macam mana anda nak cetak t-shirt sendiri. So kepada yang selalu bertanya saya, "Kat mana nak cetak t-shirt murah?" haaa, kat sini jawapannya.
Saya harap dapat berkongsi sesuatu yang berguna dengan semua yang berminat dengan dunia mencetak t-shirt ni. Gud Luck. Sila share dengan saya jika anda berjaya mencetak tshirt pertama anda!

P/S: Jangan lupa follow dan Like borong tshirt kat Facebook dan kat sini untuk tgk update t-shirt baru.